Det ser ud til, at du besøger NorddjursLIV i browseren Internet Explorer.
Da Microsoft har valgt at lukke ned for den fortsatte udvikling af Internet Explorer,
og i stedet anbefaler Microsoft Edge, gør vi det samme.
Vi henviser derfor til Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari, som alle supporteres.
De tre browsere er standard på hhv. Windows-, Chromebook- og Mac-computere,
og kan derudover installeres helt gratis.
Kommunen skal igen tage stilling til, om det skal være muligt at hjemmepasse sine børn med økonomisk tilskud. Arkivfoto: Søren Bidstrup
Skal det være muligt at hjemmepasse sit barn med tilskud i Norddjurs?
Tirsdag var der kommunalbestyrelsesmøde på rådhuset i Grenaa.
Det var årets andet møde, og kun møde nummer to for den nye kommunalbestyrelse med Kasper Bjerregaard fra Venstre i spidsen som kommunens borgmester.
Med den nye kommunalbestyrelse så Ulf Harbo fra Enhedslisten sit snit til at bringe et forslag på banen, som den gamle kommunalbestyrelse havde oppe at vende for et år siden.
Nemlig hjemmepasning af eget barn med økonomisk tilskud.
Forslaget blev afvist af kommunalbestyrelsen i januar sidste år, men Ulf Harbo mener, at man igen skal overveje, om ikke det er vejen frem.
Derfor vedtog kommunalbestyrelsen, at børne- og ungdomsudvalget skal undersøge sagen og udarbejde et forslag, som kommunalbestyrelsen kan tage stilling til.
Dagens nyhedsbrev er dedikeret til kommunalbestyrelsesmødet, og vi har forsøgt at give dig et overblik over nogle af de sager, som kommunalbestyrelsens 27 medlemmer tog op.
Foruden hjemmepasning runder vi blandt andet også sommerhusgrundene ved Hegedal Strand, hvor lokalplanen nu er endeligt godkendt, og et kulturprojekt ved Fjellerup, der skal sparkes i gang hvis kommunen vil nå det inden tidsfristen udløber.
Der er desværre også dårligt nyt.
For som det ser ud nu, får Arne Niemann, erhvervsmanden fra Grønland, ikke lov at opføre sit byggeri på stranden i Fjellerup.
Indenrigs- og Boligministeriet har nemlig sagt nej. De mener ikke, at Arne Niemanns projekt kan stoppes ind under den lokalplan, som kommunen har fået godkendt, og som giver dem lov til at bygge tæt på vandet.
På kommunalbestyrelsens møde blev politikerne enige om, at de ville gøre hvad de kan for at omstøde beslutningen. Mere om det længere nede.
Har du en god historie, vi skal se nærmere på?
Så er du meget velkommen til at skrive til mig på emahh@jfmedier.dk.
Ellers vil jeg blot ønske dig god fornøjelse med artiklerne herunder!
Emma Ahlgreen HaaJournalist
Børne- og ungdomsudvalget skal udarbejde et forslag til hjemmepasning i kommunen, som kommunalbestyrelsen senere skal tage stilling til. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Børne- og ungdomsudvalget skal udarbejde et forslag til hjemmepasning i kommunen, som kommunalbestyrelsen senere skal tage stilling til. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Udvalg skal undersøge, om det skal være muligt at hjemmepasse sit barn med tilskud i Norddjurs
Emma Ahlgreen Haa emahh@jfmedier.dk
Hvis kommunen skal være attraktiv og tiltrække børnefamilier, skal den tilbyde hjemmepasning med økonomisk tilskud, mener Enhedslisten.
onsdag 23. feb. 2022 kl. 18:31
Emma Ahlgreen Haa emahh@jfmedier.dk
Skal det være muligt at passe sit eget barn i hjemmet med et økonomisk tilskud fra kommunen?
Det mener Enhedslisten, at det skal, og derfor har Ulf Harbo stillet det som forslag. Dermed skal børne- og ungdomsudvalget nu undersøge sagen og udarbejde et forslag, som kommunalbestyrelsen senere skal tage stilling til.
- Det ville være godt for vores børnefamilier, hvis de får mulighed for at gå et ekstra år hjemme med deres børn, og det gør os attraktiv over for børnefamilierne. Mange af vores omegnskommuner gør det, og den klub skal vi være med i, sagde Ulf Harbo på tirsdags kommunalbestyrelsesmøde.
Tilskuddet må maksimalt være på 85 procent af det, kommunen betaler per barn til pasning i vuggestue eller dagpleje. Derudover kan man kun få det ét år, man må ikke være på overførselsindkomst eller have anden indtægt, og man skal have været i landet i mindst syv år.
Det er ikke første gang, at kommunalbestyrelsen tager stilling til emnet.
Samme forslag blev behandlet i først børne- og ungdomsudvalget og senere på et kommunalbestyrelsesmøde i januar 2021, og her blev det afvist.
Alle partier stemte for, at børne- og ungdomsudvalget skal undersøge emnet og udarbejde et forslag.
Der skal sættes fart under Projekt Fjellerup Strandliv, hvis det skal nås inden dispensationen udløber til november. Med projektet kommer der fire forskellige hotspots med aktiviteter langs stranden. Foto: Annelene Petersen
Der skal sættes fart under Projekt Fjellerup Strandliv, hvis det skal nås inden dispensationen udløber til november. Med projektet kommer der fire forskellige hotspots med aktiviteter langs stranden. Foto: Annelene Petersen
Nu skal der fart på: Første spadestik til storslået projekt ved Fjellerup skal tages inden dispensationen udløber
Emma Ahlgreen Haa emahh@jfmedier.dk
Der skal fart på, hvis kommunens projekt om strandliv, promenade, leg, aktiviteter og badehuse skal lykkedes.
onsdag 23. feb. 2022 kl. 18:30
Emma Ahlgreen Haa emahh@jfmedier.dk
Selvom der er flere måneder til november, er det ikke lang tid, når man skal have styr på alle de politiske processer. Derfor har kommunen travlt, hvis de vil nå at realisere Projekt Fjellerup Strandliv inden dispensationen til at bygge tæt på vandkanten udløber.
Senest 9. november skal kommunen have taget første spadestik til det såkaldte Projekt Fjellerup Strandliv, hvis ikke de mange store planer skal falde til jorden.
Efter den dato frafalder den dispensation, kommunen har fået. Og dispensationen er vigtig, hvis man vil bygge strandpromenade, legepladser og badehuse og lave aktiviteter så tæt på standbeskyttelseslinjen, som kommunen har planer om.
Derfor kunne Allan Gjersbøl Jørgensen (S), formand for kultur- og fritidsudvalget, på tirsdagens kommunalbestyrelsesmøde også fortælle, at der er sat gevaldigt tryk på speederen for at få løbet projektet i gang. Det betyder også, at udvalget det næste stykke tid skal holde flere møder end normalt.
Til NorddjursLIV har Allan Gjersbøl Jørgensen i en anden forbindelse sagt, at man håber på at gå i jorden senest 1. november.
- Vi skal heldigvis bare have taget første spadestik, ikke have det hele færdigt, lød det dengang.
Allan Gjersbøl Jørgensen (S), formand for kultur- og fritidsudvalget, håber, at man får taget første spadestik inden dispensationen udløber. Foto: Asbjørn With
Samme besked fik kommunalbestyrelsen tirsdag aften, og Allan Gjersbøl Jørgensen (S) håbede, at hele kommunalbestyrelsen vil være med til at speede processerne op, så der kan komme gang i projektet.
I den forbindelse ville Bente Hedegaard (S) gerne sikre sig, at man har helt styr på, hvad Indenrigs- og Boligministeriets definition af 'første spadestik' er.
- Hvis vi ikke lever op til ministeriets krav om at være gået i jorden inden 9. november, så ryger dispensationen. Det ville være ærgerligt, for vi har fået en helt unik mulighed. Vi var ét af kun ti steder, der i forbindelse med projektet fik lov til at bygge så tæt på vandet, og vi får ikke chancen igen, sagde hun.
Projekt Fjellerup Strandliv
Fjellerup var en af 10 kystbyer, der i 2015 blev udvalgt til at være med i en forsøgsordning, hvor man kunne få lov til at bygge og lave aktiviteter i nærheden af strand og vand, hvor man ellers normalt ikke må bygge nyt.
Fristen for at sætte gang i projektet udløb oprindeligt i 2020, men dengang fik kommunen forlænget fristen til november 2022. Derfor skal der også gang i projektet nu, hvis det ikke endegyldigt skal dø.
Hvad går projektet så konkret ud på?
Kommunen vil etablere fire hotspots - der skal forbindes af et stisystem - og håbet er, at de fire hotspots skaber liv og aktivitet på stranden.
Det første hotspot etableres i begyndelsen af Fjellerup Strand. Her vil man opsætte en række bundgarnslignende pæle, der kan bruges til leg og aktiviteter. Desuden skal pælene være med til at fortælle om Fjellerups historie med bundgarnsfiskeri.
I området omkring Vaffelbageriet skal der laves en strandpromenade, badebroen skal udbygges og der skal etableres badehuse.
Slæbestedet ved den gamle strandkro skal have 'en kærlig hånd', og foran bygningen skal der laves bundgarnslignende stolper, der kan bruge stil leg og klatring. Desuden skal det være muligt at sætte et net til beachvolley op mellem stolperne.
Der skal etableres en oplevelsesplads ved navn Thomasminde.
Kommunen og den daværende kommunalbestyrelse satte gang i projektet for første gang for snart syv år siden, men siden har projektet stået mere eller mindre stået stille, og derfor skal der nu sættes skub i processen, hvis man vil nå både at behandle sagen politisk, lave et udbud og få de nationale myndigheder til endeligt at godkende planerne.
Stridspunkt om Thomasminde
Kommunalbestyrelsen var på tirsdagens møde enige om, at Projekt Fjellerup Strandliv er en god idé, men ét punkt splittede alligevel bestyrelsen.
Det er aktivitets- og oplevelsespladsen Thomasminde, som Det Konservative Folkeparti har lidt svært ved at se fidusen i.
Utilfredsheden skyldes blandt andet, at Thomasminde er en bygning i dårlig stand, og den kræver snart en gennemgribende renovering, hvis den skal blive ved med at blive ved med at fungere som aktivitetshus.
Det anslås, at en sådan renovering vil koste ni millioner kroner.
- Vi mener ikke, at det er den bedste måde at bruge kommunes penge på. Vi vil gerne kultur og liv i Fjellerup, men vi mener, at pengene er bedre brugt på hotspot 1, 2 og 3 (som knytter sig til badebro, badehuse og stolper til leg, red.), sagde Mads Jensen (K) på tirsdagens kommunalbestyrelsesmøde.
Her måtte Bente Hedegaard (S) og Allan Gjersbøl Jørgensen (S) dog gøre opmærksomme på, at man ikke kan skrotte Thomasminde som hotspot 4.
- Projektet vi har fået tilladelse til indeholder fire hotspots. Fjernes hotspot 4, ryger hele projektet, sagde Bente Hedegaard.
Politikerne endte med at sige ja til, at kommunen vil bruge penge på rådgiverudgifter, så man kan komme i gang med at sende anlægsopgaverne i udbud.
Kommunen har desuden afsat to millioner kroner i hvert af årene 2022, 2023 og 2024 til projektet. Resten håber man på kan hentes hjem fra fonde.
Borgmester vil rette henvendelse til ministerie
På programmet på tirsdagens møde var også den private investor, Arne Niemann, der har købt Strandkroen med henblik på at rive den ned og genopføre et turistmekka med blandt andet ishus og spisested.
Som vi i NorddjursLIV også kan fortælle, har Indenrigs- og Boligministeriet dog vendt tomlen ned til byggeriet, og dermed kan det se ud som om, at Arne Niemanns planer ikke bliver til noget.
Borgmester Kasper Bjerregaard (V) vil rette henvendelse til indenrigs- og boligministeren og forligspartierne, for forhåbentligt at få omstødt deres nej til Arne Niemanns planer. Foto: Emma Ahlgreen Haa
Den beslutning havde en stort set samlet kommunalbestyrelse svært ved at forstå.
- I udvalgets optik var det et rigtig godt projekt, der gav god mening og var en naturlig forlængelse af kommunens egen politik. Derfor er det ærgerligt, at ministeriet ikke er enige, sagde Allan Gjersbøl Jørgensen.
Aleksander Myrhøj (SF) mente, at ministeriet skulle 'finde samarbejdsevnen' frem.
- Vi skal arbejde målrettet på at få ændret den beslutning. Det er jo åbenlyst, at den private investors (Arne Niemann, red.) projekt passer som fod i hose til hele projektet omkring Fjellerup Strandliv, sagde han.
Kasper Bjerregaard (V) anbefalede de andre politikere til selv at rette henvendelse de steder, de kan, mens han - på vegne af hele kommunalbestyrelsen - vil kontakte ministeriet for forhåbentligt at få omstødt deres nej.
Lokalplanen er godkendt, og dermed kan der nu bygges otte sommerhus her ved Hegedal Strand. Det glæder Jens Meilvang (LA), formand for miljø- og teknikudvalget, der håber, at det betyder flere turister til området. Foto: Asbjørn With
Lokalplanen er godkendt, og dermed kan der nu bygges otte sommerhus her ved Hegedal Strand. Det glæder Jens Meilvang (LA), formand for miljø- og teknikudvalget, der håber, at det betyder flere turister til området. Foto: Asbjørn With
Sommerhuse på vej til gammel campingplads: Lokalplan blev godkendt efter længere tids diskussion
Emma Ahlgreen Haa emahh@jfmedier.dk
Et spørgsmål om to gangstier havde nær sendt lokalplansforslaget for de otte sommerhusgrunde ved Hegedal Strand tilbage i udvalget.
onsdag 23. feb. 2022 kl. 18:31
Emma Ahlgreen Haa emahh@jfmedier.dk
Otte nye sommerhuse er på vej til området ved Hegedal Strand. Lokalplanen skulle endeligt godkendes i kommunalbestyrelsen tirsdag aften, og det skete efter en længere diskussion, hvor borgmesteren også var nødt til at anmode om en pause, så sagens papirer kunne blive læst igennem.
Projektet har været længe undervejs, men tirsdag kunne kommunalbestyrelsens endeligt godkende lokalplanen for sommerhusgrundene ved Hegedal Strand.
Området var indtil 2015 FDMs campingplads, og som vi tidligere har fortalt her i NorddjursLIV, har miljø- og teknikudvalget give tilladelse til, at der kan bygges otte sommerhuse på op til 200 kvadratmeter hver på området.
Projektet har været længe undervejs. Den tidligere campingplads blev solgt i 2015, og året efter blev der givet tilladelse til at uddele området i fire byggefelter. Allerede året efter igen, i 2017, blev der søgt om at dele byggefelterne til i alt otte.
Lokalplanen var klar og det samme var tilladelsen, men planen blev bremset af Planklagenævnet.
Kommunen skulle først vurdere forekomsten af markfirben på de godt 22.000 kvadratmeter, herunder bestandens størrelse og udbredelse samt områdets betydning for yngle- og rastepladser for firben.
Det er så sket nu, lokalplanen lå klar og tirsdag skulle den godkendes af kommunalbestyrelsen.
Det var dog lige ved, at lokalplansforslaget igen måtte sendes tilbage til udvalget.
Socialdemokratiske Bente Hedegaard gjorde nemlig opmærksom på, at der i et høringssvar var blevet spurgt ind til to stiforbindelser, der løber på henholdsvis den østlige og den vestlige side af området. For mens den ene sti var en del af lokalplanen, var den anden tilsyneladende ikke.
- Det er vigtigt, at vi sikrer, at der er offentlig adgang til stranden. Derfor vil vi i Socialdemokratiet stille forslag om, at den vestlige stiforbindelse også lægges ind under lokalplansforslaget, sagde Bente Hedegaard.
Lokalplanen for området her ved Hegedal Strand er nu godkendt, og dermed kan otte sommerhuse snart blive opført. Foto: Asbjørn With
Både SF, med Aleksander Myrhøj i spidsen, og Enhedslisten, med Ulf Harbo i spidsen, støttede forslaget.
Til gengæld mente Jens Meilvang fra Liberal Alliance, der er formand for teknik- og miljøudvalget, at man i udvalget både havde taget højde for høringssvarene og stierne.
- Vi har gennemgået det i udvalget, og vi er blevet enige om, at én stiforbindelse er nok, sagde han.
Samtidig understregede han, at det hele allerede var beskrevet i sagens papirer og i bilagene.
- Der er blevet skabt usikkerhed omkring sagen, og jeg synes det er vigtigt, at vi er helt sikre. Vi har behov for at få verificeret, om stiforbindelserne ligger udenfor eller inden for lokalplansforslaget, så vi er sikre på, at vi ikke gør noget, vi ikke må, lød det fra borgmester Kasper Bjerregaard (V), der foreslog, at kommunalbestyrelsen tog en pause, så de kunne læse papirerne igennem igen.
I pausen blev det - måske lidt overraskende for nogle - verificeret, at ingen af stierne ligger inden for lokalplansforslagets område.
- Derfor kan ændringsforslaget, som Socialdemokratiet stiller, faktisk slet ikke behandles. Stierne ligger uden for det genstandsområde, vi behandler, slog Kasper Bjerregaard fast.
Dermed blev lokalplanen godkendt, og der kan nu bygges sommerhuse på grunden ved Hegedal Strand.
Anholt vil gerne have genetableret en del af deres kystnære stenrev. Arkivfoto: Michael Stub
Anholt vil gerne have genetableret en del af deres kystnære stenrev. Arkivfoto: Michael Stub
Anholt ansøger om del i pengepulje for at få mulighed for at genetablere stenrev
Emma Ahlgreen Haa emahh@jfmedier.dk
Kommunen håber, at den kan blive en del af DTUs projekt, og dermed få økonomisk støtte til at genetablere et stenrev ved Anholt.
onsdag 23. feb. 2022 kl. 18:32
Emma Ahlgreen Haa emahh@jfmedier.dk
Kommunalbestyrelsen rundede på tirsdagens møde også kort ansøgningen til DTUs projekt BareReef.
DTU har en pulje penge, som man kan søge om at få del i, hvis man gerne vil have genetableret noget kystnært stenrev.
I Norddjurs er det Nordvestrevet ved Anholt, man gerne vil have reetableret.
Bliver kommunen udtaget til projektet, vil der komme et kystnært stenrev på 4.000 kubikmeter kampesten fra Norge.
- Jeg har siden jeg hørte om projektet første gang været meget positivt stemt, sagde Jens Meilvang (LA), der mener, at der vil være lutter fordele - både for biodiversiteten, men også for turismen på Anholt.
Han understregede dog også, at der er den finte, at hvis forsøget ikke giver den forventede øgede biodiversitet i området, står kommunen selv for at pille stenrevet ned igen.
- Det skal vi i så fald selv betale for. Men hvad jeg kan forstå fra folk, der har forstand på det, og som har erfaringer med det, så er der en meget lille teoretisk chance for, at det skulle ske, sagde Jens Meilvang.
Aleksander Myrhøj (SF) pointerede, at det ville være en god idé at se på, om kommunen selv kan realisere projektet - skulle de få afslag på ansøgningen om støtte fra DTU.
DTU giver nemlig kun støtte til ét projekt.
- Det er en rigtig god idé, og vi skal ikke slippe det, bare fordi vi ikke får revet betalt udefra. Jeg synes derfor, at hvis ansøgningen bliver afvist, vi skal se på, om vi kan genetablere det på anden vis selv, sagde Aleksander Myrhøj.
Borgmester Kasper Juncher (V) var enig i, at man skulle undersøge muligheden for at etablere stenrevet selv, hvis kommunen ikke bliver en del af DTUs projekt.
Strandkroen i Fjellerup har tidligere været blandt andet diskotek, spisested og ishus, men de seneste år har bygningen stået tom. Erhvervsmanden Arne Niemann har for nylig købt stedet, og han havde store planer om et nyt turistmekka. Nu kan det se ud til, at de planer ikke bliver til noget. Foto: Emma Ahlgreen Haa
Strandkroen i Fjellerup har tidligere været blandt andet diskotek, spisested og ishus, men de seneste år har bygningen stået tom. Erhvervsmanden Arne Niemann har for nylig købt stedet, og han havde store planer om et nyt turistmekka. Nu kan det se ud til, at de planer ikke bliver til noget. Foto: Emma Ahlgreen Haa
Arne Niemanns turistmekka i Fjellerup er sat på pause: Byggeriet ligger for tæt på vandet
Emma Ahlgreen Haa emahh@jfmedier.dk
Arne Niemann risikerer at må opgive sine planer om et nyt byggeri med iskiosk, spisested og aktiviteter i Fjellerup.
onsdag 23. feb. 2022 kl. 11:00
Emma Ahlgreen Haa emahh@jfmedier.dk
Erhvervsmanden, der har købt den gamle strandkro i Fjellerup, risikerer, at han må lægge sine planer om et byggeri med masser af plads til gæster, turister og lokale på hylden. Indenrigs- og Boligministeriet har nemlig vendt tomlen ned til byggeriet, fordi det adskiller sig for meget fra de planer, som kommunen tidligere har fået ja til.
Det er tvivlsomt, om erhvervsmanden Arne Niemanns storslåede planer om et turistmekka ved stranden i Fjellerup bliver til noget.
Indenrigs- og Boligministeriet har nemlig vendt tomlen ned til hans planer.
Som vi tidligere har fortalt på NorddjursLIV, har erhvervsmanden købt den forfaldne strandkro. Planen var at rive den gamle bygning ned og bygge en ny, der i størrelse og højde skulle minde om den nuværende. Det nye sted ville få navnet Makrelfabrikken.
I bygningen var der planer om at etablere spillested, bar, ishus, butik, fiskerestaurant, take away-sted og en række værelser med mulighed for overnatning.
Der var blot det problem med planerne, at bygningen ligger meget tæt på vandet. Så tæt, at der nærmest er direkte udgang til vandkanten.
Normalt må man ikke bygge nyt så tæt på vandet på grund af strandbeskyttelseslinjen. Da NorddjursLIV første gang fortalte om projektet, var meldingen fra kommunen, at Arne Niemann i udgangspunktet alligevel godt kunne få lov at bygge. Det skyldes, at der ligger en lokalplan for området, og at kommunen i 2015 - gennem en forsøgsordning - fik lov til at bygge tæt på kysten på stranden. Arne Niemanns bygning ville - ifølge kommunen - godt kunne falde ind under samme lokalplan.
Derfor så det ud til, at Arne Niemann kunne få dispensation til sit byggeri.
Den gamle strandkro ligger tæt på vandkanten, og det er planen, at det nye byggeri også skal gøre det. Men selvom der ligger en dispensation til kommunen, der også har planer om at omdanne stranden, gælder det ikke nødvendigvis for Arne Niemanns byggeri. Indenrigs- og boligministeriet mener nemlig, at byggeriet adskiller sig for meget fra lokalplanen. Foto: Emma Ahlgreen Haa
Nu er svaret fra Indenrigs- og Boligministeriet kommet, og det ser ikke godt ud for Arne Niemanns planer.
- Der kan ikke gives tilladelse som ansøgt, idet der ikke er tale om 'mindre ændringer' af det tilladte projekt, står der i svaret, som Randers Amtsavis har set.
Dermed siger ministeriet nej, fordi de mener, at det nye byggeri vil være for stor en ændring i forhold til den lokalplan, kommunen har søgt om - og fået godkendt - for efterhånden mange år siden. Arne Niemanns byggeri kan dermed ikke, som først antaget, falde ind under kommunens lokalplan. Samtidig kan der ikke gives tilladelse til et nyt byggeri, fordi det ville ligge for tæt på vandet.
Til Randers Amtsavis siger Arne Niemann, at der ikke kommer et turiststed, hvis den beslutning ikke bliver lavet om. Så skal han nemlig selv ansøge om lov til at bygge. Det er en proces, der kan tage op til tre år, hvor Arne Niemann ikke ved, om han er købt eller solgt.
- Jeg kan og vil ikke vente tre år på at finde ud af, om de siger ja eller nej. Det kan jo så ende med, at bygningen, som virkelig ikke er særligt køn, må blive stående. Det kan der da ikke være nogen, som har en interesse i, siger Arne Niemann til Randers Amtsavis.
Håbet for Arne Niemann er nu, at beslutningen bliver lavet om. Randers Amtsavis fortæller, at kommunalbestyrelsen har planer om at rette henvendelse til indenrigs- og boligministeren og forligspartierne og sige, at de er uenige i beslutningen.
Har du besøgt Anholt som turist? Uanset om besøget var kort eller langt, vil ErhvervAnholt gerne have din hjælp. Bemærk, at billedet er fra et royalt besøg, og at det normalt er strengt forbudt at køre i ørkenen, da den er fredet. Arkivfoto: Henning Bagger
Har du besøgt Anholt som turist? Uanset om besøget var kort eller langt, vil ErhvervAnholt gerne have din hjælp. Bemærk, at billedet er fra et royalt besøg, og at det normalt er strengt forbudt at køre i ørkenen, da den er fredet. Arkivfoto: Henning Bagger
ErhvervAnholt vil gerne høre fra dig: Hvordan er det at være turist på øen?
onsdag 23. feb. 2022 kl. 06:00
Emma Ahlgreen Haa emahh@jfmedier.dk
Foreningen ErhvervAnholt er ved at undersøge turismeindsatsen på Anholt og mangler så mange input som muligt fra øens gæster.
Har du før besøgt Anholt? Måske på en weekendtur eller en sommerferie?
Uanset hvor lang din tur var, håber foreningen ErhvervAnholt, at du vil hjælpe dem ved at besvare dette korte spørgeskema, der netop spørger ind til din oplevelse som turist.
I samme spørgeskema kan du også skrive, hvis du har forslag til noget, du savner som turist.
Spørgeskemaet tager cirka fem minutter at besvare.